Stap 1 van 4: Je basisgegevens

Meld je aan in slechts een paar minuten.

Registreren


Gebruikersnaam:
Je gebruikersnaam krijgt automatisch een toevoeging van 3 cijfers, bijvoorbeeld 'martijn239'. Dit wordt de naam waaraan andere Crosspoint-leden je kunnen herkennen. Gebruik minimaal 3 en maximaal 9 letters. Alleen letters zijn toegestaan.
Wachtwoord:
Met dit wachtwoord kun je inloggen op Crosspoint.net. Kies een wachtwoord van minimaal 6 en maximaal 12 tekens. Alleen letters en cijfers zijn toegestaan. Wachtwoorden zijn niet zichtbaar voor anderen en dus geheim.
Email-adres:
Jouw privacy is belangrijk voor ons. Je emailadres wordt niet op Crosspoint.net gepubliceerd en wordt niet aan derden verstrekt. Controleer de spelling van je email-adres daarom zorgvuldig.  Markeer mail van @crosspoint.net als vertrouwde afzender in je emailprogramma. Anders kan het gebeuren dat Crosspoint mails als spam worden gezien. Krijg je geen bericht, stuur dan een mailtje naar team@crosspoint.net . Iedereen krijgt automatisch bericht maar als het emailadres niet correct is ingevuld, komt de bevestigingsmail niet aan.
Geboortedatum:   
We gebruiken je geboortedatum om je leeftijd te berekenen. Je leeftijd wordt vermeld in je persoonlijke profiel dat andere Crosspoint-leden kunnen opvragen. Ook tonen we elke dag welke leden hun verjaardag vieren.
Kies je netnummer:
Voer het telefoon-netnummer in van de stad of regio waarin je woont. Crosspoint-leden kunnen hiermee zien of je bij hen in de omgeving woont. NB: België staat helemaal onderaan.
Je bent:
Hoe kwam je op Crosspoint.net?
We willen graag van je weten hoe je over ons hebt gehoord. Dit is uitsluitend ten behoeve van intern onderzoek en zal niet worden gepubliceerd.
Je dient akkoord te gaan met onze voorwaarden