Vind je juiste match via de zoekmogelijkheden van Crosspoint.

Ga naar “Zoek naar singles” en start een zoekactie.

Ben je niet ingelogd of nog geen lid, dan kun je alleen zoeken op leeftijd. Door op een gebruikersnaam te klikken, surf je naar het profiel van deze persoon.
Als je ingelogd bent, krijg je meer informatie zoals de regio waar de persoon woont. Wil je weten waar deze regio is? Klik dan op de betreffende regio. In een popup-venster verschijnt vervolgens een kaartje van Nederland.

Wanneer deze persoon momenteel ingelogd is op Crosspoint, staat dat helemaal rechts.

  • Het fotocamera-icoontje hij / zij heeft een foto.
  • Het hand-icoontje staat op je vriendenlijst.
  • Het rode verbod-icoontje dan heb je hem of haar geblokkeerd hebt. Als hij/zij jou probeert te mailen via Crosspoint, zal dat niet lukken. De mail komt niet aan.
  • Het ster-icoontje deze man/vrouw is nieuw op Crosspoint.
  • Het taart-icoontje hij / zij is vandaag jarig.
  • Het zzzz-icoontje hij / zij heeft een time-out heeft genomen. Hij / zij is nog wel lid, maar zal de mail niet (direct) beantwoorden. Bijvoorbeeld omdat hij het druk heeft, op vakantie is, of de tijd wil nemen om één speciaal persoon beter te leren kennen.
  • Het Puzzel-icoontje geeft aan dat je matched met hem of haar.
  • Het boek-icoontje hij / zij heeft wat geschreven in zijn of haar dagboek, zo ook voor het kookboek. 

Klik links op de button online leden, om te zien wie er online zijn. Wie weet kun je ze tegenkomen in de chat. En als je ze een berichtje stuurt, heb je grote kans dat ze die gelijk te lezen krijgen...

Vind al je Crosspoint-vrienden eenvoudig en snel terug door links op mijn vrienden te klikken. Je krijgt dan een overzicht van alle Crosspoint-leden die je op je vriendenlijst hebt geplaatst. Je plaatst iemand op je vriendenlijst via zijn of haar profiel.

Je kunt ook leden markeren die je aanspreken. Dit kun je regelen als je op het betreffende profiel geklikt hebt. Dit is alleen voor jezelf zichtbaar, dus niet voor de andere leden.

Tip: Een lijst met je Crosspoint-vrienden vind je ook altijd terug in de linkerkolom onder de menu-buttons. Als iemand van je vrienden online is, staat hij vetgedrukt in deze lijst.

Profielen van andere Crosspoint-leden >>