Stap 1 van 4: Je basisgegevens

Meld je aan in slechts een paar minuten.

Registreren


Gebruikersnaam:
Je gebruikersnaam krijgt automatisch een toevoeging van 3 cijfers, bijvoorbeeld 'martijn239'. Dit wordt de naam waaraan andere Crosspoint-leden je kunnen herkennen. Gebruik minimaal 3 en maximaal 9 letters. Alleen letters zijn toegestaan.
Wachtwoord:
Met dit wachtwoord kun je inloggen op Crosspoint.net. Kies een wachtwoord van minimaal 6 en maximaal 12 tekens. Alleen letters en cijfers zijn toegestaan. Wachtwoorden zijn niet zichtbaar voor anderen en dus geheim.
Email-adres:
Jouw privacy is belangrijk voor ons. Je emailadres wordt niet op Crosspoint.net gepubliceerd en wordt niet aan derden verstrekt. Controleer de spelling van je email-adres daarom zorgvuldig.  Markeer mail van @crosspoint.net als vertrouwde afzender in je emailprogramma. Anders kan het gebeuren dat Crosspoint mails als spam worden gezien. Krijg je geen bericht, stuur dan een mailtje naar team@crosspoint.net . Iedereen krijgt automatisch bericht maar als het emailadres niet correct is ingevuld, komt de bevestigingsmail niet aan.
Geboortedatum:   
We gebruiken je geboortedatum om je leeftijd te berekenen. Je leeftijd wordt vermeld in je persoonlijke profiel dat andere Crosspoint-leden kunnen opvragen. Ook tonen we elke dag welke leden hun verjaardag vieren.
Kies je netnummer:
Voer het telefoon-netnummer in van de stad of regio waarin je woont. Crosspoint-leden kunnen hiermee zien of je bij hen in de omgeving woont. NB: België staat helemaal onderaan.
Je bent:
Hoe kwam je op Crosspoint.net?
We willen graag van je weten hoe je over ons hebt gehoord. Dit is uitsluitend ten behoeve van intern onderzoek en zal niet worden gepubliceerd.
U dient akkoord te gaan met onze voorwaarden